ITEM TONEN


Gegevens woning:
Adres: Koninglaan 13 , 5708 ED, Helmond
Soort woning: Landhuis
Vraagprijs: VERKOCHT
Bouwjaar: 1973
Oppervlakte perceel: 1803
Inhoud: 702
Woonoppervlakte : 173
Aantal Kamers: 6
Aantal slaapkamers: 4
Aantal badkamers: 2
Garage: ja
Kelder: nee
Terras: ja
Tuin: ja
Aantal garages: 1
Omschrijving:
“Wonen op Koninglaan 13 is wonen op het mooiste plekje van dit stukje "Oud Stiphout": grenzend aan de Stiphoutse bossen en op loopafstand van het dorp.

Op deze plek, Koninglaan 13, hebben de eerste en tot nu toe enige bewoners, een paradijs voor zichzelf gecreëerd: een heerlijk huis, omgeven door rust en vrijheid en toch niet verlaten.

Vanaf 1973 is er op dit kavel van maar liefst 1803 m2, genoten van dingen die er in het leven toe doen.

Ik ga u niet verheerlijken met teksten als “via de prachtige oprijlaan, pal tegenover de bossen , nadert u de hoofdentree, vervolgens komt u in de schitterende hal die u leidt tot…”.
Ik geef u liever de gelegenheid om te komen ervaren wat dit huis met u doet: de groene omgeving en de rustige ligging, als laatste in de straat, met aan de achterzijde een vrij uitzicht over weilanden en bossen.

U zult zien dat hier een zeer degelijk gebouwd pand staat, onder architectuur ontworpen, al die jaren keurig bewoond en onderhouden. Vloeren, muren, daken, kozijnen, ramen en deuren (vele met dubbel glas): het verkeert allemaal in een goede conditie. Deze woning biedt tal van mogelijkheden om alles helemaal naar uw wens te maken.


Tot snel!


Plattegronden