ITEM TONEN


Gegevens woning:
Adres: Geeneindseweg 7 , 5708 BB, Helmond
Soort woning: Villa
Vraagprijs: € 1.795.000,-
Bouwjaar: 2002
Oppervlakte perceel: 9640
Inhoud: 1540
Woonoppervlakte : 395
Aantal Kamers: 16
Aantal slaapkamers: 6
Aantal badkamers: 3
Garage: ja
Kelder: ja
Terras: ja
Tuin: ja
Aantal garages: 2
Omschrijving:
“Wonen op de Geeneindseweg” staat synoniem voor “leven als God in Frankrijk”.

Op deze plek, op Geeneindseweg 7, hebben de eerste en tot nu toe enige bewoners, een paradijs voor zichzelf gecreëerd: een heerlijk huis, omgeven door een liefdevol aangelegde tuin.

Vanaf 2003 is er op dit kavel van maar liefst bijna 1 hectare, grenzend aan de Stiphoutse bossen en aan het landgoed Croy, genoten van dingen die er in het leven toe doen.

Ik ga u niet verheerlijken met teksten als “via de prachtige oprijlaan (die er wel is), nadert u de hoofdentree, vervolgens komt u in de schitterende hal die u leidt tot…”.
Ik geef u liever de gelegenheid om te komen ervaren wat dit huis in een groene omgeving en de rustige ligging, met rondom een vrij uitzicht over weilanden en bossen, met u doet.

Vervolgens zult u zien dat hier een zeer degelijk gebouwd, geheel onderkelderd pand staat, onder architectuur gebouwd, dat al die jaren keurig is bewoond en onderhouden. Vloeren, muren, daken, kozijnen, ramen en deuren: het verkeert allemaal in een zeer goede conditie en het is slechts 15 jaar oud.

Tot snel!

Plattegronden