ITEM TONEN


Gegevens woning:
Adres: Geeneindseweg 7 , 5708 BB, Helmond
Soort woning: Villa
Vraagprijs: € 1.695.000,-
Bouwjaar: 2002
Oppervlakte perceel: 7500
Inhoud: 1540
Woonoppervlakte : 395
Aantal Kamers: 16
Aantal slaapkamers: 5
Aantal badkamers: 3
Garage: ja
Kelder: ja
Terras: ja
Tuin: ja
Aantal garages: 2
Omschrijving:

“Wonen op de Geeneindseweg” staat synoniem voor genieten van alle seizoenen.
De eerste en tot nu toe enige bewoners hebben hier een heerlijk huis gerealiseerd omgeven door een liefdevol aangelegde tuin.
Deze tuin, en de locatie zijn bij uitstek geschikt voor natuur- en paardenliefhebbers. In de zeer nabije omgeving is paardenstalling mogelijk en er is ruimte op het terrein om een paarden-bak en stallen te bouwen.
Buiten de oprijlaan begint het bos en de heide, een prachtig wandelgebied waar ook vele ruiterpaden zijn.

Vanaf 2003 is er op dit kavel van maar liefst bijna 7500 m2, grenzend aan de Stiphoutse bossen en aan het landgoed Croy, genoten van dingen die er in het leven toe doen.

Via de prachtige oprijlaan, nadert u de hoofdentree, vervolgens komt u in de schitterende hal die u leidt tot alle verdere vertrekken.
Komt u kijken en ervaren wat dit huis in een groene omgeving en de rustige ligging, met rondom een vrij uitzicht over weilanden en bossen, met u doet.

Vervolgens zult u zien dat hier een zeer degelijk gebouwd, geheel onderkelderd pand staat, onder architectuur gebouwd, dat al die jaren keurig is bewoond en onderhouden. Vloeren, muren, daken, kozijnen, ramen en deuren: Het verkeert allemaal in een zeer goede conditie en het is in 2002 gebouwd. De woning heeft energielabel A en zeer lage energielasten.Plattegronden