ITEM TONEN


Gegevens woning:
Adres: Wesselmanlaan 32 , 5707 HC, Helmond
Soort woning: Herenhuis
Vraagprijs: € 639.000,-
Bouwjaar: 1932
Oppervlakte perceel: 426
Inhoud: 735
Woonoppervlakte : 185
Aantal Kamers: 7
Aantal slaapkamers: 4
Aantal badkamers: 1
Garage: ja
Kelder: ja
Terras: ja
Tuin: ja
Aantal garages: 1
Omschrijving:
Als u kijkt naar de woningen die nu in de Oranjebuurt te koop staan, dan zult u snel de conclusie trekken dat dit een heel interessante woning is: een schitterend gerenoveerd herenhuis met veel authentieke elementen, prachtige hal, sfeervolle woonkamer en woonkeuken, alles met gebruik van de beste materialen. Deze woning voelt gewoon goed. Kom kijken en overtuig uzelf!

Wij noemen alvast een aantal kenmerken:

Op toplocatie in gewilde Oranjebuurt gelegen, instapklaar karakteristiek herenhuis met veel authentieke elementen, prachtige hal, sfeervolle woonkamer en woonkeuken, voor het laatst in 2016 volledig in topconditie gebracht. Helemaal perfect. Gelegen nabij natuurpark “De Warande”, diverse sportvoorzieningen en het centrum van Helmond.

In de periode van 2012 t/m 2016 is de aanbouw bij de woonkamer gerealiseerd, de gehele begane grondvloer vernieuwd met vloerverwarming, zijn er veel kozijnen vervangen, is er vloer-, muur-, en dakisolatie aangebracht.
Al het sanitair is vernieuwd, een nieuwe keuken, leidingen, CV installatie, dakgoten en overig zinkwerk volledig vernieuwd.
Binnen en buitenschilderwerk is voor het laatst in 2016 uitgevoerd en is de voortuin opnieuw aangelegd.

Overige bijzonderheden:
Bij alle Siemenskeukenapparatuur is bij de verbouwing 2016 als extra 7 jaar garantie bijgekocht. Fornuis van Gagganau; wijnkoeler van Boretti; afzuiging van Novy. CV-ketel: Nefit Trendline, voor het laatst onderhouden in 2018.

Tot snel!
Plattegronden