ITEM TONEN


Gegevens woning:
Adres: Postelstraat 3 , 5737 EE, LIESHOUT
Soort woning: Landhuis
Vraagprijs: VERKOCHT
Bouwjaar: 1972
Oppervlakte perceel: 683
Inhoud: 527
Woonoppervlakte : 194
Aantal Kamers: 6
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 1
Garage: ja
Kelder: nee
Terras: ja
Tuin: ja
Aantal garages: 1
Omschrijving:
Woning:
De huidige bewoners wonen hier inmiddels alweer ruim achttien jaar. Daarvoor woonden zij in Nuenen en zochten een sfeervolle, vrijstaande woning op een heel rustige plek, beschut in een dorp en toch in de buurt van een grote stad.
Toen deze woning te koop kwam, waren ze in één klap verkocht, mede doordat belangrijke verbeteringen mogelijk waren.
Zo zijn de vloeren vervangen evenals (daar waar nodig) de ramen, kozijnen en dakkapellen. De muren en het dak zijn geïsoleerd en er is isolatieglas geplaatst. Bij de garage is aan de voorkant een grote carport gebouwd en aan de achterzijde een Orangerie. Er zijn verschillende terrassen gemaakt en in de laatste 3 jaar is het hele huis geschilderd, zijn alle platte daken vernieuwd en zijn alle lichtkoepels vervangen. Op de garage zijn zonnepanelen (2012) geplaatst. Aan de achterzijde van het huis is in 2011 over de hele breedte van het terras een elektrisch bedienbaar zonnescherm met een uitval van vier meter geplaatst. Aan de voorkant zijn, zowel beneden als boven, als aan de voor- en zijkant eveneens elektrisch bedienbare zonneschermen geplaatst. De bijkeuken is voorzien van screens. Kortom: het hele huis is opgeknapt en verkeert in goede staat.

Locatie:
De woning is gelegen aan een rustige straat in Lieshout, nabij de dorpskern met voorzieningen zoals winkels, sportfaciliteiten, natuurgebied en uitvalswegen binnen handbereik.

Indeling:
Begane grond:
Overdekt entree, betegelde hal met vide, trapopgang, toilet, toegang tot studeerkamer en woonkamer.

Woonkamer met betegelde vloer, vloerverwarming, allesbrander, alles aangelegd in 2003. Vanuit de woonkamer is er toegang door middel van een schuifdeur naar het terras.

Royale, betegelde keuken met kookplaat (5-pits inductie, 2011), afzuigkap, vaatwasser en een oven.

De keuken gaat over in de betegelde bijkeuken, deze geeft toegang tot het terras en de carport. In deze praktische ruimte is plaats voor diverse apparatuur, zoals een wasmachine, droger, koelkast of vriezer. Tevens is er een zogenoemde stortbak.

Grote garage met carport. Achter de garage is er een heel goed geïsoleerde Orangerie met verwarming, een vliering en openslaande deuren.

Eerste verdieping:
Overloop met vlizotrap naar ruime zolder op stahoogte over de hele breedte van het huis. Drie royale slaapkamers, waarvan één met ingebouwde kast en ingebouwde wastafel. De grootste slaapkamer heeft een hang - en legkast met schuifdeuren en twee inloopkasten.

Betegelde badkamer met bad, douche , toilet en wastafel.

Tuin:
Het was niet alleen het huis waar de huidige bewoners 18 jaar geleden op vielen, maar ook de mogelijkheden van de tuin. Als echte tuinliefhebber heeft de vrouw des huizes deze omgetoverd tot het huidige plaatje.

Uitnodiging:
Zoekt u een vrijstaande woning die in prima staat verkeert, op een goede locatie is gelegen met een mooie tuin en zeer schappelijk geprijsd is, dan is deze woning misschien wel iets voor u. Kom gewoon eens kijken en ervaren wat dit huis en de omgeving met u doet.Plattegronden