ITEM TONEN


Gegevens woning:
Adres: Larikslaan 10 , 5511 PG, KNEGSEL
Soort woning: Bungalow
Vraagprijs: VERKOCHT
Bouwjaar: 1963
Oppervlakte perceel: 2595
Inhoud: 550
Woonoppervlakte : 170
Aantal Kamers: 6
Aantal slaapkamers: 5
Aantal badkamers: 1
Garage: ja
Kelder: nee
Terras: ja
Tuin: ja
Aantal garages: 2
Omschrijving:
Deze woning is uitermate geschikt voor mensen van alle leeftijden, met of zonder kinderen, die van absolute rust en privacy houden. Mensen die een grote tuin op prijs stellen, een fijne bungalow met voldoende ruimte en mogelijkheden, inclusief de grote garage en het zwembad. En voor mensen die zo vrij willen wonen in een natuurlijke omgeving, en op fietsafstand van de stad met al haar faciliteiten zoals scholen (Sondervick College), sportvelden (hockeyclub Basko en Golfclub Gendersteyn), winkels, ASML en het Maximamedisch Centrum.
De woning ligt wat meer aan de rand van Veldhoven dan bij het centrum van Knegsel. Misschien is deze woning wel iets voor u. Kom gewoon eens kijken en ervaren wat de bungalow en de omgeving met u doen.

Deze bungalow ligt in het beshermd buitengebied (Het Oeijenbos) van Knegsel. Knegsel valt onder gemeente Eersel. Informatie van de gemeente Eersel meldt dat het uitgeven van dergelijke grote kavels zoals in het verleden in het Oeijenbos is gebeurd, van deze grootte en in het buitengebied, in deze tijd absoluut ondenkbaar is. Dat maakt het dat het een voorrecht is om in dit gebied te kunnen wonen. Grond wordt steeds schaarser. Als er kavels worden uitgegeven door de gemeente, zijn deze maximaal 700m2 groot en voor een prijs van 330,- euro per m2 ex. BTW.


Plattegronden