ITEM TONEN


Gegevens woning:
Adres: Aarle-Rixtelseweg 27 , 5707 GH, HELMOND
Soort woning: Villa
Vraagprijs: VERKOCHT
Bouwjaar: 1951
Oppervlakte perceel: 1955
Inhoud: 700
Woonoppervlakte : 245
Aantal Kamers: 11
Aantal slaapkamers: 6
Aantal badkamers: 1
Garage: ja
Kelder: ja
Terras: ja
Tuin: ja
Aantal garages: 1
Omschrijving:
Omschrijving:
Deze charmante, zonnige villa aan de Aarle Rixtelseweg, is de laatste in de rij van vier karakteristieke panden, die te koop komt nadat hier jaren achter elkaar bekende Helmondse families hebben gewoond.
Vanaf 1942 tot heden hebben tussen het park “De Warande” en het Laagveld deze families naast elkaar gewoond. Bij elkaar dus in een periode van ruim 70 jaar: een beter bewijs dat het hier fijn wonen is, is er volgens mij niet.
Eén voor één zijn de woningen vrij gekomen, werden ze in ere hersteld en bewoond door jonge gezinnen, klaar voor de komende lange periode om weer te kunnen genieten van deze unieke plek.
U woont hier aan één van de mooiste lanen van Helmond, op loopafstand van het centrum, scholen, sportvelden en het buitengebied. Gunstig gelegen ten opzichte van Eindhoven (10 minuten) en Den Bosch (half uur).

Woning:
Begane grond:
Overdekte entree, royale betegelde hal, met toegang tot de woonkamer, keuken, eet/speelkamer,toilet en trap naar de eerste verdieping.
Vanuit de lichte, sfeervolle woonkamer met serre, openslaande deuren, openhaard en mooie parketvloer, heeft u zicht op de hele tuin.
Ruime keuken met toegang tot de grote kelder (stahoogte). Aansluitend een praktische bijkeuken met toegang tot de tuin en de inpandige garage. Grenzend aan de hal en de keuken is er een knusse kamer, nu als eetkamer in gebruik, maar die net zo goed een speelkamer of werkkamer kan zijn.

Eerste verdieping:
Via de royale trap komt u op de eerste verdieping, waaraan gelegen een ruime ouderslaapkamer met balkon, badkamer en nog eens vier slaapkamers en een apart toilet.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap komt u op de zolderverdieping met een ruime voorzolder, waaraan een slaapkamer met rond raam en een grote bergzolder, waarvan heel makkelijk een zevende slaapkamer gemaakt kan worden.
Tuin:
Een fantastische, op het zuidwesten gelegen tuin.

Uitnodiging:
Wij nodigen u van harte uit om gewoon eens te komen kijken en ervaren wat dit huis en de omgeving met u doet.

Bouwkundig Rapport:
De resultaten van de bouwkundige keuring, waaruit blijkt dat de basis van de woning heel goed is, zijn vastgelegd in een bouwkundig rapport en ter inzage beschikbaar.
Plattegronden