ITEM TONEN


Gegevens woning:
Adres: Dorpsstraat 34 , 5735 EE, AARLE-RIXTEL
Soort woning: Boerderij
Vraagprijs: VERKOCHT
Bouwjaar: 1900
Oppervlakte perceel: 1480
Inhoud: 1500
Woonoppervlakte : 440
Aantal Kamers: 6
Aantal slaapkamers: 5
Aantal badkamers: 1
Garage: ja
Kelder: ja
Terras: ja
Tuin: ja
Aantal garages: 1
Omschrijving:

Het betreft een uniek object, met zeer veel gebruiksmogelijkheden, zoals wonen, wonen en werken, dubbele bewoning, wonen in combinatie met mantelzorg enz.
Het pand ligt midden in het centrum van het dorp, met een geweldige, onder architectuur aangelegde achtertuin.
De huidige bewoners hebben er voor gekozen om wonen en werken te combineren onder één dak.
In 1995 is de oude boerderij aangekocht, en volledig op de schop gegaan. Eigenlijk staat hier een nieuw pand met alle comfort en eisen van deze tijd. De globale indeling van de woning is als volgt: entree met wc en trap naar de bovenverdieping, woonkamer, grote eetkeuken, bijkeuken en kantoor. Op de verdieping zijn er vijf slaapkamers, een aparte wc en badkamer. Een groot gedeelte van de bovenverdieping hoort bij de apotheek , maar kan heel makkelijk bij de privéverdieping getrokken worden. De indeling van de apotheek laat zich wat lastiger omschrijven, maar vraagt u hiervoor naar de tekeningen. Voor de (her) indeling van dit pand zijn er nog tal van mogelijkheden.
Achter het huis ligt een grote, privacy biedende tuin. Deze kent vele gezellige plekjes om te vertoeven. In de tuin bevindt zich een grote schuur met carport, met ontsluiting aan de achterkant (heel handig).Plattegronden