ITEM TONEN


Gegevens woning:
Adres: Gistel 11 , 5707 GT, HELMOND
Soort woning: Villa
Vraagprijs: VERKOCHT
Bouwjaar: 1964
Oppervlakte perceel: 1657
Inhoud: 900
Woonoppervlakte : 305
Aantal Kamers: 9
Aantal slaapkamers: 5
Aantal badkamers: 2
Garage: ja
Kelder: nee
Terras: ja
Tuin: ja
Aantal garages: 2
Omschrijving:
Woning:
Dit huis is in 1964 door architect Bertels uit Noorbeek, voor de huidige bewoners ontworpen. Gedurende de ruim 45 jaar dat deze woning oud is, is het naar behoefte aangepast en onderhouden.Het is een fris ogend pand, waarbij men zich voor kan stellen, dat hier een jong, sportief gezin zou kunnen wonen.
Er is een entree, 2 woonkamers, keuken, douche, toiletten, bijkeuken, dubbele garage, 5 slaapkamers, was/strijkkamer, badkamer, apart toilet,douchekamer, een grote zolder met diverse mogelijkheden, een grote tuin met zwembad.

Locatie:
Deze royale woning is gelegen op één van de beste locaties in Helmond, grenzend (letterlijk) aan het park de Warande, landgoed Croy en in directe omgeving van scholen, hockeyvelden, voetbalvelden,tennisbanen en een golfbaan. Zeer goed bereikbaar vanuit o.a. Nuenen en Eindhoven.

Indeling:
Begane grond:
Hal/entree, Noorse leistenen vloer die doorloopt in de woonkamer en de keuken, radiator in de wand verwerkt. Deur Wengé, schuifdeur naar woonkamer ook Wengé, evenals de trap, inclusief de wandafwerking. Vanuit de hal naar woonkamer, bovenverdieping, wc en nog een keer naar de woonkamer. Wc plus fontein.
Plafonds in hal, woonkamer en keuken zijn betimmerd met planken.
In woonkamer openhaard, geen radiatoren, maar convectoren, muren van schoonmetselwerk.
In woonkamer alleen schuifpuien met isolatieglas.
Keuken met grote provisiekast, hoekopstelling, houten vloer, gedeeltelijk stucplafond. Kookplaat halogeen, spoelbak 1 ½, Warm water middels grote boiler. Vaatwasser van roestvrij staal van Siemens, afzuigkap.
Aan de achterzijde van de woning, over de volle breedte van het terras, hangt een elektrisch bedienbare zonneluifel.
Tweede woonkamer met openhaard, grote ramen, 3 radiatoren en een doucheruimte. Deze ruimte heeft veel gebruiksmogelijkheden: kantoor, speelruimte, hobbyruimte, slaapkamer, woonkamer, woonkeuken enz.


In de oorspronkelijke garage is een apart toilet, een grote boiler, meterkast met 20 groepen,alarminstallatie en de gasmeter. Deze ruimte kan dienst doen als bijkeuken. Toegang tot de dubbele garage.Dubbele garage met verwarming. Eén deur is elektrisch te bedienen, de ander heeft een loopdeur.

Verdieping:
Trap met granolwanden, overloop met vloerbedekking, stucplafond.
Ouderslaapkamer met inloopgarderobe, toegang tot balkon, airco, schrotenplafond..
Grote badkamer met 2 vaste kasten, bad, 2 wastafels, betegelde wanden, stucplafond. Toegang tot was/strijkkamer, stucwerk wanden en plafond. Op overloop apart toilet.
Tweede badkamer (2013) met douche, wastafel, en radiator. Stucwerk wanden en plafond.
Dan 3 nagenoeg dezelfde formaat kamers, allen met wastafel, vaste kast. De wanden zijn gedeeltelijk met hout afgewerkt,en gedeeltelijk met stucwerk, evenals de plafonds.

Zolderverdieping:
Grote zolder met vlizotrap. Hier is een vaste trap te maken en op de zolder is nog een grote kamer te maken. Op de zolder bevindt zich de verwarmingsketel.

De tuin:
Grote tuin die direct aansluit op het park, met zwembad.

Algemeen:
Dit is één van de uniekste villa's op de Gistel. Als u alle huizen op de Gistel en de Horst bekijkt, dan heeft u hier een hele mooie mix te pakken: de woning met haar mogelijkheden qua indeling, de ligging van het pand op het perceel en de ligging van het pand ten opzichte van de andere woningen in combinatie met de ligging grenzend aan het park en de stand op de zon.

Wij nodigen u van harte uit voor een bezichtiging.

Plattegronden