ITEM TONEN


Gegevens woning:
Adres: Geeneindse Kerkweg 27 , 5708 CN, HELMOND
Soort woning: Bungalow
Vraagprijs: VERKOCHT
Bouwjaar: 1960
Oppervlakte perceel: 1403
Inhoud: 800
Woonoppervlakte : -1
Aantal Kamers: 7
Aantal slaapkamers: 4
Aantal badkamers: 2
Garage: ja
Kelder: nee
Terras: ja
Tuin: ja
Aantal garages: 1
Omschrijving:
Woning:
Het betreft een degelijk gebouwde split-level bungalow uit de jaren ’60, die door de huidige bewoners de afgelopen 18 jaar verbeterd en bijgehouden is, waardoor er een zeer comfortabel huis is ontstaan, met een royaal entree, grote woonkamer, die overgaat
in de eetkamer en de keuken. Op de begane grond is er een apart wc, slaapkamer, badkamer, bijkeuken, technische ruimte en inpandige garage. Op de verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer. Achter het huis bevindt zich een groot terras, flinke tuin met zwembad.

Locatie:
De bungalow ligt in het oorspronkelijke bungalow- en villapark van Stiphout. Dat wordt gevormd door o.a. de Schutterslaan, Tivoli, Hofstad, Geeneind en Geeneindse
Kerkweg. Kenmerkend voor deze wijk is de rust, de privacy die u er geniet en de ligging t.o.v. de dorpskern, het centrum met van Helmond, basisscholen, middelbare scholen, sportvelden en de ligging t.o.v. Eindhoven, Venlo en Den- Bosch.

Indeling:
Begane grond:
De entree heeft een marmeren vloer. In de woonkamer ligt een prachtige oude eiken plankenvloer, de ondervloer is in 1991 vernieuwd. Er is een openhaard die brand op gas. De woonkamer gaat over in de achter/eetkamer, en deze weer in de keuken, beide met marmeren vloer en vloerverwarming.

De eetkamer sluit aan op het terras. De keuken is uitgerust met een kookeiland, met een inductiekookplaat RVS afzuigkap, combioven, koelkast, vriezer, vaatwasser en granieten werkblad. Via de hal komt men in de bijkeuken met alle was- en strijkfaciliteiten. Hiernaast bevindt zich de technische ruimte met voorzieningen voor het zwembad, de sproei installatie, de boiler, de meterkast en Nefit verwarmingsketel (Ecomline HR30+) uit 2002. Beneden is er een grote slaapkamer met aansluitend een badkamer (2003), met bad, douche, toilet en wastafels. Via de bijkeuken komt men in de inpandige garage met elektrische roldeur.

Verdieping:
Op de eerste verdieping is er een overloop en drie slaapkamers, waarvan één met badkamer (19991) met ligbad, douche, dubbele wastafel en apart toilet. Op de hele verdieping zijn, op één kamer na, overal rolluiken

De tuin:
De tuin is in 2005 opnieuw aangelegd.
In de tuin is een zwembad(10 jaar) met
afdekking, robot en verwarming.
Tevens is er een automatische sproei
installatie voor de hele tuin. Het gras
wordt gemaaid door een robot. De hele
tuin is met hekwerk afgezet, ook is er
een elektrisch bedienbare rolpoort
(2003).

Algemeen:
Deze split-level bungalow verkeerd in een prima conditie, van veel gemakken voorzien en is gelegen op een heerlijk “eigen” plekje.

Overige informatie:
Eetgedeelte: 7,8 x 3,2
Tussengedeelte: 3 x 4,3
Zitgedeelte: 7,8 x 5
Keuken: 3,4 x 3
Hal: 6 x 2,4

Technische ruimte: 1,85 x 3,2
Berging: 2,9 x 3,5
Badkamer: 2,6 x 3
Slaapkamer: 4 x 4,55

Slaapkamer: 3,5 x 6,6
Slaapkamer: 3,4 x 3
Logeerkamer: 3,2 x 3
Badkamer: 2,3 x 2,4
Hal: 2 x 2,5Plattegronden