ITEM TONEN


Gegevens woning:
Adres: Rivierensingel 727 , 5704 KV, Helmond
Soort woning: Landhuis
Vraagprijs: VERKOCHT
Bouwjaar: 1994
Oppervlakte perceel: 549
Inhoud: 578
Woonoppervlakte : 140
Aantal Kamers: 6
Aantal slaapkamers: 4
Aantal badkamers: 1
Garage: ja
Kelder: nee
Terras: ja
Tuin: ja
Aantal garages: 1
Omschrijving:
Droomhuis gevonden
Stel je voor, je bent al langere tijd op zoek naar een ander huis. Eentje in een rustige buurt, met mogelijkheden om uitgebreid te gaan wandelen met de hond. Een huis waar je in de zomer heerlijk beschut in de tuin kunt zitten. Lekker met vrienden samen kunt zijn, zonder dat er klachten komen over geluidsoverlast en waar de kinderen veilig buiten kunnen spelen. Een huis waar je in de winter de kou buiten kunt sluiten en heerlijk op de bank bij de openhaard kunt zitten, genietend van een wijntje.
Maar ook een huis dat genoeg ruimte biedt voor de kinderen en waar iedereen zijn eigen ruimte heeft. Eentje waar de een in bad kan zitten, terwijl de ander onder de douche staat, zonder dat dit problemen geeft.

Stel je voor dat je naast deze wensen ook nog dichtbij de voorzieningen van een stad wilt wonen en dat je huis een vrijstaand huis moet zijn. Je denkt waarschijnlijk dat een dergelijk huis vinden een onmogelijke opgave is.
Maar wist je dat, als je goed zoekt, je zo’n droomhuis wel kunt vinden? Er staat er bijvoorbeeld eentje aan de oostrand van Brouwhuis (Helmond) aan de Rivierensingel 727. Een huis gelegen op loopafstand van zowel de Brouwhuisse Heide als De Rakt, twee prachtige wandelgebieden en op nog geen vijf minuten afstand van het centrum waar alle voorzieningen aanwezig zijn.

Een vrijstaand landhuis, gebouwd in 1994 en gebouwd met degelijke materialen, zoals hardhouten kozijnen en deuren. Naast een prachtige rustige tuin, waar het genieten is voor een ieder, heeft dit huis een zeer ruime woonkamer, met die heerlijke openhaard en een marmeren vloer met vloerverwarming. Een ruime, aparte keuken, voorzien van alle gemakken, een berging en een garage.
Op de eerste verdieping is er die gewenste hoeveelheid aan slaapkamers; Vier stuks en die grote badkamer met ligbad en aparte douche. De zolder is toegankelijk via een vlizo-trap en biedt de ideale opbergplaats voor al die spullen, die wel verbannen zijn, maar nog niet weg mogen.

Misschien moet je er eens gaan kijken, het is meer dan de moeite waard. Je zult versteld staan hoe dicht dit huis in de buurt komt bij jouw ideale droomhuis.

Wij noemen alvast wat kwalitatieve kenmerken van deze woning:
- Volledig geïsoleerd (vloeren. muren, dak en ramen)
- Hoog rendementsketel (2005)
- In de woonkamer en keuken ligt er een Travertin vloer met vloerverwarming
- In 2015 er veel keukenapparatuur vernieuwd, evenals de bijkeuken en is de garagedeur vervangen
- Alle ramen,deuren en kozijnen zijn van hardhout
- Openhaard van 2004
- Airco en alarm aanwezig
- Mooi aangelegde tuin met diverse zithoeken / terrassen


Plattegronden