ONS CONCEPT

Ons concept

U kunt uw huis op diverse manieren te koop aanbieden. Daarbij wilt u:

  • De beste prijs voor uw huis
  • Een snelle verkoop en afhandeling
  • Een vast en betrouwbaar aanspreekpunt

Meerderemakelaars.nl is een gloednieuwe formule waarin alle verkoopvoordelen van verschillende verkoopkanalen zijn samengebracht. Het is een formule die daarnaast ook nog eens een wezenlijke bijdrage levert aan de oplossing van de problemen op de woningmarkt door starters financieel te ondersteunen met een Startersfonds.

Eenvoudig, eerlijk en vooral transparant
Hoe het werkt? Simpel. U neemt contact op met het kantoor van meerderemakelaars.nl in uw woonplaats of regio. Daar vindt u uw vaste contactpersoon. Hij of zij regelt alles; er wordt gezorgd voor een mooie brochure en uw huis wordt op internet geplaatst. Maar waar een ‘gewone’ makelaar achter de schermen vervolgens  terugvalt op de dienstverlening van het eigen kantoor, maakt meerderemakelaars.nl gebruik van het netwerk van álle aangesloten makelaars in uw woonplaats én ver daarbuiten. Niet één makelaar is nu bezig met de verkoop van uw huis, maar wel vijf, tien, twintig of zelfs meer zijn er mee bezig.

Verkocht!
De weg naar het bordje ‘Verkocht’, wordt in deze werkwijze aanmerkelijk verkort. Direct na het aanvaarden van uw opdracht nodigt uw contactpersoon namelijk álle aangesloten makelaars uit bij een Open Huis in uw woning. De makelaars gaan vervolgens hun eigen middelen actief en uitgebreid inzetten om uw huis te verkopen, terwijl meerderemakelaars.nl uw enige contactpersoon blijft.

Duur?
Dat zal wel duur zijn, denkt u wellicht, omdat er veel makelaars bij betrokken zijn. Nee, dus. U betaalt  een starttarief van € 500,- excl. btw. De hoogte van de courtage (het percentage dat u betaalt voor de verkoop van uw huis) spreekt u zelf af met uw makelaar van meerderemakelaars.nl. Dit is altijd een marktconform percentage. U betaalt dus niets meer dan via de traditionele verkoopkanalen, terwijl uw verkoopkansen wel verveelvoudigen. Dat kan geen moeilijke keuze zijn.

Samen verkopen wij uw huis! Sneller én beter.